Werken bij SQ betekent

Je eigen salaris bepalen
In een gezellig team werken
Zelf bepalen wanneer je werkt
Jezelf ontwikkelen met salestrainingen

we want you!
yeah you!

Als Sales Promotor ga je het gesprek aan met potentiële klanten. Je gaat samen met je collega’s op pad, langs de deuren of op straat. Je komt op verschillende locaties in de regio en voert de meest uiteenlopende gesprekken. Zo werk je voor bekende merken zoals BNNVARA en Qurrent, maar ook voor verschillende goede doelen! Ook bepaal je zelf wanneer en hoe vaak je werkt.

Heb je nog geen ervaring in de sales? Geen probleem! Wij bieden trainingen aan die binnen no-time jouw communicatieve skills naar een hoger niveau hebben getild.

go on. ask me
anything!

Waar kan ik mij inschrijven?

Vul het inschrijfformulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op om je in te plannen voor een kennismaking op de vestiging. Schrijf nu in!

Wanneer krijg ik uitbetaald?

Bij SQPeople word je door Pday op de 15e van iedere maand uitbetaald.

Ben ik geschikt?

Ben jij een sociaal persoon die van gezelligheid houdt, maar die ook een leuk zakcentje wil verdienen? Vind je het belangrijk om jezelf te kunnen ontwikkelen door middel van trainingen, maar wil je ook graag tijd en geld overhouden voor leuke activiteiten? Dan ben jij zeker geschikt!

Voor welke merken werk ik?

Bij SQPeople werk je uitsluitend voor goede doelen. Wij werken voor bijna alle bekende goede doelen in Nederland, van het KWF, tot CliniClowns en de Hartstichting.

Hoe flexibel zijn de werktijden?

SQPeople heeft door-to-door vestigingen, wat betekent dat je in de avond zult werken. Je kunt wekelijks bepalen hoeveel dagen je wilt werken, hierdoor is de bijbaan makkelijk te combineren met bijna iedere studie.

meet the
crazy bunch

Sinds 2004 zet SQPeople zich in voor het werven van leden voor verschillende grote non-profitorganisaties. We werken altijd voor bekende goede doelen. Middels persoonlijke gesprekken aan de deur zorgen onze wervers voor nieuwe donateurs die bijdragen aan de groei van de stichting waar zij voor werken. We hebben vestigingen in alle grote studentensteden, dus er is altijd wel een vestiging in de buurt.

Met trainingen en workshops zorgen wij ervoor dat onze werknemers zich constant kunnen ontwikkelen en doorgroeien. In combinatie met de flexibele werktijden, een goed basissalaris en een bonus per geworven donateur is dit de ideale bijbaan. Wij zijn altijd op zoek naar representatieve, gezellige collega’s om ons team te versterken!

Talent Academy

Binnen SQPeople zijn er diverse doorgroeimogelijkheden en wordt er een uitgebreid trainingsprogramma aangeboden door onze eigen ‘Talent Academy’.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE
© SQPeople 2018 - Alle rechten voorbehouden - Privacy & Disclaimer - Backstage
Ja ik wil direct inschrijven!