Werken bij SQ betekent

Werken aan je skills en carrière
In een gezellig team werken
Wekelijks een goed basisloon, aangevuld met bonussen
Zelf bepalen wanneer je werkt

we want you!
yeah you!

Bij SQPeople werf je donateurs voor bekende goede doelen. Je gaat met een team langs de deuren en spreekt mensen aan over het project waarvoor je loopt. Op deze manier doe je iets goeds voor de samenleving terwijl je zelf lekker geld verdient.

Nog geen ervaring? Geen punt. Je krijgt vooraf een training, zodat je goed voorbereid aan je bijbaan kunt beginnen. Tijdens het werk word je begeleid door je collega’s en ook daarna kun je blijven leren en ontwikkelen door middel van trainingen en workshops.

go on. ask me
anything!

Algemeen

Waar kan ik mij inschrijven?

Vul het inschrijfformulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op om je in te plannen voor een kennismaking op de vestiging. Schrijf nu in!

Wanneer krijg ik uitbetaald?

Bij SQPeople krijg je iedere woensdag je basisloon. Overige bonussen worden op de 15e van iedere maand uitbetaald door Pday. Zo verdien je zowel wekelijks als maandelijks!

Ben ik geschikt?

Ben jij een sociaal persoon die van gezelligheid houdt, maar die ook een leuk zakcentje wil verdienen? Vind je het belangrijk om jezelf te kunnen ontwikkelen door middel van trainingen, maar wil je ook graag tijd en geld overhouden voor leuke activiteiten? Dan ben jij zeker geschikt!

Voor welke merken werk ik?

Bij SQPeople werk je uitsluitend voor goede doelen. Wij werken voor bijna alle bekende goede doelen in Nederland, van het KWF, tot CliniClowns en de Hartstichting.

Hoe flexibel zijn de werktijden?

Wekelijks bepaal je je eigen werkdagen, hierdoor is de bijbaan gemakkelijk te combineren met zo goed als elke studie. Tussen maandag en zaterdag ga je van 15:00 tot 21:00 uur langs de deuren.

meet the
crazy bunch

Sinds 2004 zet SQPeople zich in voor het werven van leden voor verschillende grote non-profitorganisaties. We werken altijd voor bekende goede doelen. Middels persoonlijke gesprekken aan de deur zorgen onze wervers voor nieuwe donateurs die bijdragen aan de groei van de stichting waar zij voor werken. We hebben vestigingen in alle grote studentensteden, dus er is altijd wel een vestiging in de buurt.

Met trainingen en workshops zorgen wij ervoor dat onze werknemers zich constant kunnen ontwikkelen en doorgroeien. In combinatie met de flexibele werktijden, een goed basissalaris wat je wekelijks uitbetaald krijgt en een bonus per geworven donateur is dit de ideale bijbaan. Wij zijn altijd op zoek naar representatieve, gezellige collega’s om ons team te versterken!

Talent Academy

Binnen SQPeople zijn er diverse doorgroeimogelijkheden en wordt er een uitgebreid trainingsprogramma aangeboden door onze eigen ‘Talent Academy’.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE
© SQPeople 2021 - Alle rechten voorbehouden - Privacy & Disclaimer - Backstage
YES! IK WIL DIRECT AAN DE SLAG!